OVER DE VOORNSCHE BROUWERIJ

De Voornsche Brouwerij is in 2021 begonnen als hobbybrouwerij. Met een zak lokale mout van de Brielse Boer is Rots Blond ontstaan. Deze viel direct in de smaak. En zo was een echte brouwerij al snel een feit.

Het doel van de Voornsche Brouwerij is om een mooi lokaal biermerk neer te zetten! Bier waar heel Voorne Putten en omstreken van kan genieten. 

De ontwikkeling van nieuw bier en het maken van proefbrouwsels vindt plaats in Rockanje. Een volledige brouwerij hebben wij (nog) niet. Ons bier wordt daarom elders in het land gebrouwen en gebotteld.

De Voornsche Brouwerij richt zich op de lokale markt, maar schuwt de rest van Nederland absoluut niet. Met de komst van fusiegemeente Voorne aan Zee willen wij een bijdrage leveren aan de promotie van ons mooie eiland.

In de komende jaren zoekt de Voornsche Brouwerij daarom de samenwerking met andere lokale ondernemers. Door lokaal speciaalbier op de menukaarten in de horeca te krijgen, in de schappen van de retail te zetten en door deelname aan lokale evenementen.